Geluidsisolatie Muur Vloer en Wand

Toegepaste geluidsisolatie met Acoustiblok

Ontsnappen in rust en vrede van uw woning is altijd hetgeen u wenst na een moeilijke dag op het werk. Helaas is het vandaag de dag in de stads- en dorpswijken allesbehalve rustig. Uw rust kan worden verstoord door blaffende honden van de buren, schreeuwende kinderen in de achtertuin, luidruchtige zwembad of jacouzie pompen, airconditioners, vliegtuigen en verkeerslawaai. Dit zijn slechts enkele van de vele dagelijkse lawaaibronnen waar we mee geconfronteerd worden wanneer we trachten tot onszelf te komen op onze gezellige bank of voor een kort dutje.

Acoustiblok® is een eenvoudig te installeren geluidsisolatie materiaal dat het geluid sterk kan beperken zowel binnenshuis als het lawaai van buiten. Acoustiblok ® moet worden geïnstalleerd op de staanders voordat u de gipsplaten aanbrengt voor verminderen de het geluid tussen de kamers. De geluidsisolatie zal enorm toenemen.

Acoustiblok® kan ook worden geïnstalleerd over de vloerbalken voordat de ondervloer is aangebracht om het geluid te verminderen van het lopen (contactgeluid) evenals geluid veroorzaakt in de ruimte zelf .

Sommige aannemers hebben Acoustiblok® op het dakspanten om het lawaai te verminderen van overvliegende vliegtuigen of verkeer over drukke snelwegen. Een andere toepassing is om afvoerbuizen te omwikkelen om zo het geluid te dempen van stromend water. Uiteraard zijn er veel meer toepassingen van Acoustiblok®. Neem gerust contact op met een van onze specialisten als u specifieke geluidsproblemen heeft.

Acoustiblok Geluidsisolatie Producten