Geluidsisolatie Tegel Vloer

Acoustiwool: Ondervloer voor tegelvloeren

Acoustiwool ondervloeren zijn geschikt voor onder houten vloeren en tegelvloeren. Het zorgt voor geluidsdemping op basis van Acoustiblokmeteriaal.

Acoustiwool WF-01.25 is bedoeld voor gebruik onder hardhouten vloeren, laminaat of parket. Het is enkel geschikt voor gebruik onder houten vloeren, bovenop de basisvloer die bestaat uit beton of hout. Acoustiwool zorgt ervoor dat de houten vloer ontkoppeld en geisoleerd wordt ten opzichte van de bestaande basisvloer. De Acoustiwool is 3 mm dik, lichtgewicht, flexibel en gemakkelijk te verwerken. Acoustiwool is beschikbaar in de normale variant, en de antivochtvariant. Beide varianten hebben een antimicrobiële behandeling ondergaan om schimmel te voorkomen, zijn zeer veerkrachtig, zeer duurzaam en zullen geen veerkracht verliezen (zoals bij foamproducten) door langdurige druk.

Door het bereiken van een unieke balans tussen de sterkte van het materiaal en de verende geluidsdempende eigenschappen, is dit ook een ideaal materiaal voor het gebruik onder tegelvloeren. Dit 3mm dikke materiaal staat voor 85% uit gerecycled materiaal en heeft een speciale behandeling ondergaan om schimmelen te voorkomen. Voor het gebruik onder keramische of porceleine vloeren is dit product ook geschikt.